CRM MCQs Set-2

This is the second set of CRM MCQs. Customer Relationship Management (CRM) multiple choice questions and answers, Solved mcqs for Customer Relationship Management (CRM),Customer Relationship Management (CRM) MCQ questions quiz on CRM

CRM MCQS:

1. The operational provides support to

Ans: front-office

2. System engineer primary role is to do

Ans: technical support

3. Brand reputation helps a website stand out from its

Ans: competition

4. The careful implementer will adopt a

Ans: piloting approach

5. Which of the following is true for classification

Ans: a subdivison of a set

6. Cross-selling is the process of 

Ans: encouraging customers to purchase products

7. From a hard ROI perspective, can truly result in revenue or cost savings through

Ans: DECREASE CUSTOMER ATTRIATION

8. Difference between customers evaluation including all costs incurred and benefits is called

Ans: Customer perceived value

9. A firm identifies the target market, needs and wants of customer through

Ans: Marketing Research

10. What is the last stage of consumer decision process?

Ans: post purchase behaviour

11. Customer Relationship Management is about

Ans: All the options

12. First step in analysis of customer value is to

Ans: identify customers value attributes

13. Perceived monetary value of all benefits which customers expect from a given product because of brand image is called

Ans: total customer benefit

14. In relationship marketing firms focus on _ relationships with _

Ans: long-term; customers and suppliers

15. _ is the fundamental determinant of a person’s wants and behaviour

Ans: Culture

16. Indian marketers use a term called socioeconomic classification, which is based on the __ of chief wage earner.

Ans: education and occupation

17. CMS stands for

Ans: content management system

18. All costs customer expects to incur to buy any market offering is called

Ans: total customer cost

19. HOLISTIC MARKETERS ACHIVE

Ans: BUILDING CUSTOMER LOYALITY

20. The main drawback of is

Ans: all options are valid

21. An operational system is which of the following

Ans: A system that is used to run the business in real time and is based on current data

22. Customized products and services for customers and interaction to individual customers are part of

Ans: customer relationship management

23.__ marketing has the aim of building mutually satisfying long-term relations with key parties such as customer, suppliers, distributor

Ans: Direct

24. Which one of the following is a key to build lasting relationships with consumers?

Ans: Customer satisfaction

25. A person or company that yeilds a revenue more than

Ans: Profitable customers

Must Read:

Leave a Reply

Your email address will not be published.